Oyuncu Nazlı Bulum sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşlara arama motorlarında, '' Nazlı Bulum kimdir? Nazlı Bulum kaç yaşında? Nazlı Bulum nereli? Nazlı Bulum ne mezunu? Nazlı Bulum hangi dizilerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Nazlı Bulum kimdir? Nazlı Bulum kaç yaşında? Nazlı Bulum nereli? Nazlı Bulum ne mezunu? Nazlı Bulum hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Nazlı Bulum Kimdir

NAZLI BULUM KİMDİR?

Nazlı Bulum, 17 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 2009 yılında Liseli Gençler Oyun Yazıyor! atölyesi kapsamında Plastik Sınır ve Kişi Çevrimdışı adlı iki oyun yazarak dikkat çekmiştir. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan sanatçı, genç yaşta yetenekleriyle adından söz ettirmiştir.

Nazlı Bulum

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Genç Yetenek Kampüsü, Saraybosna Film Festivali ve Berlinale Talent Campus gibi etkinliklerde oyunculuk alanında eğitim almıştır. Nazlı Bulum, sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak yapımcılık, senaristlik ve yönetmenlik gibi farklı alanlarda da çalışmalara imza atmıştır.

Nazlı Bulum Kaç Yaşında

NAZLI BULUM'UN ROL ALDIĞI DİZİLER NELERDİR?

Mavi Dalga

Beni Sevenler Listesi

Kar

Birlikte Öleceğiz

Sen Ben Lenin

Kot Farkı

Büyük İstanbul Depresyonu

Günlerin Ardından

Sadakatsiz

Bartu Ben

Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir?

Çıplak Gerçek

Kaynak: Haber Merkezi