Gaziantep ve İstanbul’da eş zamanlı FETÖ operasyonu
Gaziantep ve İstanbul’da eş zamanlı FETÖ operasyonu
İçeriği Görüntüle

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Orhangazi ilçesinde büyük bir operasyon düzenledi. Çalışmalarda 300 bin adet uyuşturucu hap ile 48 kilogram hammadde ele geçirildi.

Bursa’da dev uyuşturucu operasyonu

Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 1 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Tutuklama E

Yerlikaya’dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonu duyurdu. Yerlikaya, “Gençlerimizin geleceğini ve hayallerini zehir tacirlerine teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, Bursa Valiliği, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Bursa İl Emniyet Müdürü ve polis ekiplerine teşekkür etti.

Muhabir: Çağlar Bülent SANSAR