İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz. Ülkemizi zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız.!

ALİ YERLİKAYA

Uyuşturucu Madde İmalatçısı Zehir Tacirlerine yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı Narkoçelik-17 operasyonlarında 1️ Ton 23 Kg Metamfetamin ele geçirildi!

Operasyonlarda 1️’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 6️ uyuşturucu madde imalatçısı yakalandı!

Göçmen Tutuklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kağıthane ve Beylikdüzü ilçeleri ile Ankara’nın Güdül ve Gölbaşı ilçelerinde 10 ayrı adres ve 4️ ayrı araca düzenlenen “NARKOÇELİK-17” operasyonlarında; 808 kg sıvı Metamfetamin, 60 kg kristal Metamfetamin, 136 kg Aseton maddesi ve Muhtelif miktarda esrar ele geçirildi.

Deprem soruşturmasında tutuklama sayısı artıyor

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda ise; 147,5️ kg sıvı metamfetamin ve 7️,5️ kg kristal metamfetamin ele geçirildi.

tutuklama1

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu! Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu!

Operasyonlar sonucu: 1️ adet ruhsatsız pompalı tüfek ve Hassas terazilere el konuldu. 

tutuklama-2

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin Duası Sizinle.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çağlar Bülent Sansar