Survivor All-Star 2024'de akılalmaz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde Nagihan'la yaptığı özel konuşmada sert bir çıkış yaparak, "Yıllarca berber dük ama sen sürekli olay çıkarıyorsun, sürekli kavga çıkarıyorsun. Sen kavga çıkaracaksın, biz tamam mı diyeceğiz" dedi. Fragmandaki bu görüntüler izleyenleri büyük bir şok etkisiyle karşıladı.

Sema Nagihan

Acun Ilıcalı'nın bu çıkışının ardından, Nagihan'ın Survivor All-Star 2024'ten diskalifiye edilip edilmediği merak konusu oldu. Henüz resmi bir açıklama gelmese de fragman, izleyicilere böyle bir olasılığın varlığını gösterdi.

G Fsgoj8 Xg A Abd0L

Eğer Nagihan diskalifiye olursa, onun yerine kimin geçeceği de merak konusu. İddialara göre, giren yedek yarışmacının Survivor'ın efsane yarışmacısı Sema Aydemir olacağı konuşuluyor. Ancak, bu bilgi henüz kesinleşmiş değil ve resmi açıklama bekleniyor.

Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte o anlar https://t.co/D9ihNByxcg #SONDAKİKA #deprem#SurvivorAllStar2024 Ali Yerlikaya,
Çağlayan Adliyesi, Acun Ilıcalı, Beşiktaşlıyım, Vinicius
Galatasaray – Bandırmaspor, Konya, Nagihan, Mustafa Kemal, Nefise, Aleyna, survivor#6subat2023 pic.twitter.com/ag2EwNFfSm

— Güçlü Anadolu Gazetesi (@Gucluanadolugzt) February 6, 2024

Survivor All Star 2024'ün 114. bölümü yayınlandı! Survivor All Star 2024'ün 114. bölümü yayınlandı!

Survivor All-Star 2024, yaşanan bu olaylarla şimdiden unutulmaz anılar biriktirmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeler ve resmi açıklamalar, Survivor severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ