Survivor All Star 2024, yaşanan tartışmalar ve gerginliklerle adeta dikkat çekiyor. En son Nagihan ve Hakan arasında yaşanan olay, adada gerilimi tırmandırdı ve Acun Ilıcalı'nın müdahalesiyle son buldu.

Nagihan Hakan1

Password Türkiye 2. bölüm bu akşam Password Türkiye 2. bölüm bu akşam

Nagihan Hakan'a saldırdı işte o görüntüler! Nagihan Hakan'a saldırdı işte o görüntüler!

Tartışmanın kaynağı merak konusu oldu. Nagihan'ın, Hakan'a karşı kullandığı sert ifadeler ve yaşanan olayların ardındaki nedenler izleyicileri derinden etkiledi. Nagihan'ın, Hakan'a yönelik sözleri ve saldırısı adanın atmosferini daha da gerdi.

Survivor2 2

Nagihan Hakan'a neden saldırdı? Nagihan Hakan'a neden saldırdı?

Sahra ile yaşanan önceki tartışmadan sonra Nagihan'ın yanına giden Hakan, dostça uyarılarda bulunarak, "Nagihan, yanlış yapıyorsun. Kimseye saldırma ve küfür etme hakkın yok. Bunun bir yarışma olduğunu unutma." dedi. Ancak, Nagihan'ın bu uyarılara olumsuz tepki vererek Hakan'a saldırdığı ve küfürlü sözler sarf ettiği öğrenildi.

Hakana

Olayın büyümesi üzerine Acun Ilıcalı, ada konseyinde konuya müdahale etti. Nagihan'a, yaşanan olayların ardından 2 ödülden yararlanmama cezası verdi ve Hakan'dan özür dilemesini istedi. Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "Yarışmacılar arasında küfür ve saldırı kabul edilemez. Nagihan'ın bu tavrını onaylamıyorum." şeklinde konuştu.

Nagihan Karadere

Bu olaylar, Survivor All Star 2024'ün gergin atmosferini bir kez daha yansıtırken, izleyicilerin merakla gelişmeleri beklediği bir sezon olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi