Survivor'da yaşanan gerilim ve tartışmalarla dolu anlarla damga vurdu. Yarışmacı Nagihan, yapımcı Acun Ilıcalı'nın sert eleştirilerine maruz kaldı.

Acun 4

Gece boyunca devam eden gerilim, Acun Ilıcalı'nın Nagihan'a yönelik sert eleştirileriyle doruk noktasına ulaştı. Ilıcalı, Nagihan'ın yaptığı hataları tek tek sıralayarak, yarışmacının sadece kendi takımıyla değil, herkesle problem yaşadığını dile getirdi. Acun Ilıcalı, özellikle Nagihan'ın kendini düşündüğünü ve adanın huzurunu bozduğunu belirterek, "Ne programı düşünüyorsun, ne bizi düşünüyorsun, ne yarışmacıları düşünüyorsun? Sen kendinden başkasını düşünmüyorsun" dedi.

Yalı Çapkını 68. bölüm yayınlandı! Yalı Çapkını 68. bölüm yayınlandı!

Nagihan

Ilıcalı, Nagihan'a iki seçenek sundu. İlk seçenekte, konseyde konuşma yaparak yarışmacılardan ve yapım ekibinden özür dilemesi, özellikle fiziksel temasta bulunduğu aleynadan özür dilemesi istendi. İkinci seçenekte ise, eğer Nagihan huzur bozmaya devam edip, agresif hareket etmeye devam ederse ve sürekli olarak kendini haklı görüyorsa yarışmadan ayrılma hakkını kullanabileceği belirtildi.

Nagihan Karadere

Nagihan, Acun Ilıcalı'nın bu kararları üzerine, "Bunların bir daha yaşanmayacağına dair söz veriyorum" diyerek özür dilemeyi kabul etti. Ancak, bu anlaşmaya rağmen Nagihan'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi