31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerine sayılı günler kaldı. Gözler, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylarına çevrildi. Büyük kentlerdeki aday adaylarının kim olacağı merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Yer bilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı öğrenildi. Peki, Prof. Dr. Naci Görür, gerçekten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olacak mı?  Prof. Dr. Naci Görür, hangi partiden aday olacak? İşte tüm merak edilenler...

naci-görür-istanbul-depremi

Yerel seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte siyasi arenada yaşanan gerginlik her geçen gün artarken, İYİ Parti ile ilgili bir bilgi ortaya atıldı.

naci görür 3
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yer seçimlerde ittifak olmayacağını açıklaması ve İmamoğlu'na yakın bir ekibin partisindeki isimlerle görüşmesini 'savaş ilanı' olarak tanımlayan Akşener'in İstanbul için yeni bir planı olduğu iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı

naci görür

TV100 programcısı gazeteci Kübra Par, 'Duyumlara göre İYİ Parti’nin İstanbul adayı Naci Görür olabilir' dedi. 

naci görür 2

Prof. Dr. Naci Görür, özellikle son dönemlerde meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmeleri ve olası Marmara depremine ilişkin uyarılarıyla kamuoyunda güven inşa etmiş isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi