Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz hakkındaki açıklamalarıyla gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Çağlayan Topaloğlu kimdir? Çağlayan Topaloğlu kaç yaşında, nereli? Çağlayan Topaloğlu kimin oğlu? Çağlayan Topaloğlu'nun eşi kimdir? Çağlayan Topaloğlu'nun şarkıları nelerdir? Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz olayı nedir'' sorularını aratıyor. Peki, Çağlayan Topaloğlu kimdir? Çağlayan Topaloğlu kaç yaşında, nereli? Çağlayan Topaloğlu kimin oğlu? Çağlayan Topaloğlu'nun eşi kimdir? Çağlayan Topaloğlu'nun şarkıları nelerdir? Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz olayı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Çağlayan Topaloğlu

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU KİMDİR?

Çağlayan Topaloğlu, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Artvin’li olan Çağlayan Topaloğlu, şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun oğludur. Müziğe ilgisi ortaokulda bağlamaya merak sarmasıyla başladı. Zamanla Batı müziğine yöneldi. Konservatuvarda da Batı müziği eğitimi aldı. Futbol ile ilgilendi. Akademi İstanbul’da dört sene eğitim aldı. 

Zion Suziki kimdir, nerelidir? Zion Suziki kimdir, nerelidir?

Askerliğini Ankara Armoni Mızıkası’nda solistlik yaparak geçirdi. Çağlayan Topaloğlu, 2007 yılında ilk çıkardığı single albümü “Kalbime Gömerim” ile müzik hayatına başlamıştır.

Çağlayan Topaloğlu, Rahmetli amcası Hilmi Topaloğlu ile babasının kurduğu Prestij Müzik'i kuzeni Okan Topaloğlu ile birlikte yeniden hayata geçirdiler.

Çağlayan Topaloğlu Eşi

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU'NUN EŞİ KİMDİR?

Çağlayan Topaloğlu'nun eşi İpek Tokat'tır.

Çağlayan Topaloğlu Özcan Deniz

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU VE ÖZCAN DENİZ OLAYI

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz hakkında bomba açıklamalarda bulunudu. Bir YouTube kanalında konuşan Çağlayan Topaloğlu, Özcan Deniz'e ağır sitemde bulundu. Çağlayan Topaloğlu "Kendisini bir şarkısını okumak için aradım ama telefonlarımı dahi açmadı. Ama Özcan Deniz olduysa amcam Hilmi Topaloğlu ve babam sayesinde oldu. Eşeğin hatırı olmasa bile sahibinin de mi hatırı yok!" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi