2024 Yerel seçim yaklaştıkça adaylar merak ediliyor. İYİ Parti'nin seçime kendi adayları ile gireceklerini açıklamasıyla aday isimleri gündeme geliyor. Son olarak sanatçı Mustafa Sandal'ın belediye başkan adayı olacağı iddia edildi. Peki, Mustafa Sandal belediye başkan adayı mı oluyor? Mustafa Sandal, Meral Akşener ile ne görüştü? İşte detaylar...

23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama! 23 Nisan'da Dilan Polat'ın şarkısıyla kutlama!

mustafa iyiİYİ Parti Beşiktaş Belediye Başkanlığı için Mustafa Sandal'a teklif götürdü. Mustafa Sandal, Meral Akşener'den  düşünmek için süre istedi.

mustfa123Ensonhaber'in Youtube programına katılan Ahmet Zeki Üçok, haberleri doğrulayarak "Mustafa bey, Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan birisi. Kendisinin aynı zamanda Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı. Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim." dedi.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar