Uzun bir süredir magazin gündeminden uzak duran Murat Boz, yaptığı yeni paylaşımla herkesin kafasında soru işareti bıraktı. Ünlü şarkıcı, yeğeni ile çekildiği fotoğrafı  sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. oklar ünlü şarkıcıya çevrildi.  İşte detaylar...

''YAKINDA NEDEN OLMASIN''

Ünlü şarkıcı Murat Boz, yeğenine biberonla mama yedirirken ki çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü popçunun bu hallerini gören hayranları Boz'u yorum yağmuruna tuttu. 

3619909_604867d978c726879f3b99c79dfa9ebd_640x640

Boz'un hayranları fotoğrafın altına,"Artık senin de baba olma vaktin geldi" diye yorumlar yaparken ünlü popçu da "Yakında neden olmasın" diye yorum yaptı.

Sertab Erener'in son hali görenleri şaşırttı! Sertab Erener'in son hali görenleri şaşırttı!

MURAT BOZ EVLENDİ Mİ?

Murat Boz şu an birisiyle evli değil. 10 Ekim 2008 tarihinde Almanya'nın Bavyera eyaletinin Passau şehrinde evlendiği Eliz Sakuçoğlu ile, Türkiye'nin Diyarbakır ilinin Hazro ilçesinde anlaşmalı olarak boşandı. Bu evlilik ardından ünlü şarkıcı şu an için evli değil.

Murat Boz şu an birisiyle evli değil. 10 Ekim 2008 tarihinde Almanya'nın Bavyera eyaletinin Passau şehrinde evlendiği Eliz Sakuçoğlu ile, Türkiye'nin Diyarbakır ilinin Hazro ilçesinde anlaşmalı olarak boşandı.

muratboz

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen