Önceki akşam bir mekanın önünde erkek arkadaşıyla birlikte görüntülenen Eylül Su Sapan, muhabirleri görünce sinirlendi. Daha sonra erkek arkadaşı da sinir harbine dahil oldu ve muhabirlere hem tehdit hem de küfür yağdırdı.

2-13

Eylül Su Sapan, Cihangir'de bir mekanın önünde geçen akşam erkek arkadaşı ile görüntülendi. Flaşlar patlayınca sinirlenen oyuncu “Siz kimsiniz? Beni niye çektiniz? Hemen siliyorsunuz!” diye muhabirlere bağırdı. Erkek arkadaşı ise Sapan’ın teşvikiyle habercilerin üzerine yürüyerek küfürler savurdu. 

1-12

Eylül Su Sapan kimdir?

Oyuncu Eylül Su Sapan, 7 Eylül 1993 senesinde İstanbul'da doğdu. Kadıköy Kız Lisesi'nde eğitim gören oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu 1,67 boyundadır.

Televizyon yapımlarında ilk olarak Pis Yedili dizisiyle başladı. Daha sonra Beş Kardeş, Ammar, Nadide Hayat, Büyük Sürgün, İnadına Aşk, Tatlı İntikam, Klavye Delikanlıları, Damat Takımı, İstanbullu Gelin, Aidiyet, Paçayı Kurtarmak, Her Yerde Sen, Kanunsuz Topraklar gibi başarılı yapımlarda rol aldı.

Haber Merkezi