İlhan İletmiş, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 22 Ocak'ta evinden ayrıldı. İlhan'ın ailesi, İlhan'ın Aslı Kızılkaya tarafından kaçırıldığını iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile, 54 gündür ulaşamadıkları İlhan'ın öldürüldüğünü düşünüyordu. 

Öldüğü düşünülen 3 çocuk babası İlhan ve 4 çocuk babası Aslı, dünkü programa bağlandı. İlhan, kendi isteğiyle kaçtığını söyledi. İlhan, "Biz Aslı'yla birbirimizi seviyoruz. Baskı altında değiliz. Herkes sütten çıkmış ak kaşık bir biz mi kirliyiz? Ben kaçırılmadım. Ben çocuk değilim. Aslı'yı seviyorum" demişti. 

Bugün programa gelen İlhan ve Aslı beklenmedik bilgiler öğrendi. İlhan'ın resmi nikahlı eşi Çiğdem hamile olduğunu söyledi. Çiğdem, "25 günlük zevk içim yuvamı yıkmam. Hamileyim" dedi. Şok olan İlhan ise, "Ben ailemin yanına gitmeyeceğim" diye konuştu.

Çiğdem'in hamile olduğunu öğrenen Aslı, "Hamile olman benim için bir şey değiştirmez" dedi.

İlhan'la resmi nikahı olan Çiğdem dünkü programda, "Çocuklar perişan. Ben geri dönmeni istiyorum" demişti. İlhan ise, "Bundan sonra benden hayır bekleme. Ben seninle de yüzleşeceğim. Ben kimseyi zorla götürmedim" diye konuşmuştu.  

Daha sonra Çiğdem, "Tamam beni istemiyorsan gel çocuklarını al git. Beni boşa. Benimle sorunun varsa niye çocuklarını aramadın? Aslı'nın eşi Cafer fırsat kolluyor, beni götürmek istiyor. Ben korkudan kapıya çıkmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Merkezi
 

Editör: Nisa K.