15 yaşındaki Şevin Çıtak, kaybolmasıyla birlikte ailesini endişeye sevk etti. Anne Müge Anlı'nın programına katılan 34 yaşındaki Müge Anlı, kızını ararken yaşadığı acı ve çaresizlikle gözyaşlarına boğuldu.

Survivor Ekstra başladı 20 Mayıs! Survivor Ekstra başladı 20 Mayıs!

Müge Anlı Kayıp Çocuk-1

Müge Anlı'nın programında canlı yayına katılan anne, kameralar aracılığıyla kızına seslenerek, "Ne hata yaparsan yap, sen benim kızımsın. Seni seviyorum, hiç korkma. Evine dön kızım" ifadeleriyle duygusal bir çağrıda bulundu. Göz yaşları içinde konuşan anne, kızının güvenli bir şekilde eve dönmesini umut ediyor.

müge-1

Şevin'in kayboluşuyla ilgili detaylar henüz netleşmese de, aile ve yetkililer, genç kızın bulunması için seferber olmuş durumda. Toplumun desteğiyle arama çalışmaları hızla devam ederken, anne Müge Anlı'nın yürek burkan çağrısı, geniş kitlelerin duygusal bir şekilde etkilemesine neden oldu.

müge anlı

Aile, yetkililer ve gönüllüler, Şevin'in bulunması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. Toplum, kaybolan genç kızın bulunması için birlik ve dayanışma içinde, tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ