Yalı Çapkını 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Programın son bölümünde, Sevdiye Bahar adlı genç kadının yaşadığı dram ekranlara yansıdı. Sevdiye, 1.5 yaşındaki kızı ve küçük kardeşiyle birlikte zorlu bir mücadele veriyordu. Sevdiye'nin annesi, hapishanede olan babası, erkek kardeşi ve eski eşi nedeniyle zor zamanlar geçiren genç kadın, annesi Hamide Kalkan'ı arıyordu. Ancak bu arayış, kayıp kişinin zorla uyuşturucu satışına zorlandığı endişesiyle daha da derinleşti.

Kayıp Filizz

Programa bağlanan Adanalı seyirciler, kayıp Hamide Kalkan'ı gördüklerini iddia ederek yardım çağrısında bulundu. Müge Anlı da hemen harekete geçerek izleyicilerden destek istedi. Programın seyircileri, Hamide Kalkan'ın asıl adının Filiz olduğunu belirtti.

Bu çarpıcı gelişmelerle birlikte, Adana'da yaşanan kayıp kişi vakası daha da karmaşık bir hal aldı. Programın izleyicileri, Müge Anlı'nın çağrısına kulak vererek kayıp Hamide Kalkan'ın izini sürmeye başladılar.

Sevdiye Müge

Türkiye genelinde büyük bir ilgiyle takip edilen bu olayın sonuçları merakla bekleniyor. İzleyiciler, Müge Anlı İle Tatlı Sert programını takip ederek bu trajik hikayenin sonucunu öğrenmeye devam edecekler.