Müge Anlı İle Tatlı Sert, hafta içi her gün yeni bir olayla ekrana gelmeye devam ediyor. Kaçırılma, cinayet, kayıp gibi olayları çözüme kavuşturan, faili meçhul cinayetleri çözen programda bu sefer de bir kaçırılma iddiası gündem oldu. Peki kaçırılan Ziynet Demirkoparan kim? Ziynet Demirkoparan'ı kim kaçırdı? İşte tüm merak edilenler...


ZİYNET DEMİRKOPARAN KAÇIRILDI MI?
Ziynet Demirkoparan'ın annesi Müge Anlı'nın programına kızının kaçırıldığı iddiası ile başvuru yaptı. Kızının geri gelmesini isteyen anne, kızının alıkonulduğunu ileri sürdü. Ziynet Demirkoparan'ın Tayfun kişisi tarafında kaçırıldığını anlatan anne, canlı yayında Tayfun'un ablası ile konuştu.


Ziynet Demirkoparan'ı kaçırdığı iddia edilen Tayfun'un ablası canlı yayında Ziynet'in annesine yüklenerek, kızının kendi rızasıyla nişanlandığını hatta nişanda annesinin, dayısının görüntüleri olduğunu, oynadıklarını anlattı.


Ziynet Demirkoparan'ın kaçırılıp kaçırılmadığı henüz bilinmiyor. Programın süresi bitmesi nedeniyle olayın kalanı diper bölümde masaya yatırılacak.


Haber Merkezi