Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Programda 23 yaşındaki Umut Demirer aranıyor. Niğde'de kaçırıldığı iddia edilen Umut Demirer'in nerede olduğu merak ediliyor. Yurttaşlar, "Müge Anlı, Umut Demirer kimdir? Umut Demirer nereli, kaç yaşında? Umut Demirer nerede? Umut Demirer'in son durumu ne" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm merak edilenler...

umut müge anlı

Antalya'da yaşayan Umut Demirer'in annesi oğlunu bulmak için programa katıldı. Demirer'den beş gündür haber alınamıyor. Demirer, 8 Kasım'da  Yusuf Akmeşe ve Melikşah Demir ile Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. Arabayı kullanan Demirer, Niğde yolunda durdu. Yusuf Akmeşe olay hakkında şunları söyledi:

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 4 polis memuru gözaltına alındı! Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 4 polis memuru gözaltına alındı!

umut-1

"Biz Ankara'ya gidiyorduk. Umut'a ben maddi destekte bulunuyordum o da iş olduğunda benim arabamı sürüyordu. Olay günü Ankara'ya gitmek için yola çıktık. Arabayı Umut kullanıyordu. Birden durdu ve 'Ağabey arkada bir araç arzalanmış galiba. Ben bir bakayım' dedi ve gitti. Sonra telefonunu almaya geldi ve diğer aracın bozulduğunu söyledi ve tekrardan gitti. Ben de o arada toparlandım ve arabadan çıkıyordum bir baktım Umut arabaya binmiş. Araba hızlı bir şekilde gitti. Beyaz üstlü bir erkeği görüdüm sadece." 

umut müge anlı

Müge Anlı, Yusuf Akmeşe'nin olay hakkında farklı şeyler söylediğini düşündüğünü belirtti. Anlı, Akmeşe'nin ilk verdiği ifadesiyle çeliştiğini vurguladı. 

UMUT DEMİRER KİMDİR?

Umut Demirer, 23 yaşındadır. Adanalı'dır. Üniversite öğrencisidir.  Umut'un herhangi bir suç kaydı bulunmuyor. Umut'un arkadaşı Yusuf Akmeşe'in ise bazı suçlardan dolayı kaydı olduğu belirtildi. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.