ATV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Kayıpların arandığı programda 35 yaşındaki Mustafa Hakkulu aranıyordu. Adana'da kaybolan Mustafa Hakkulu kaybında yeni bir gelişme yaşandı. 

Müge-2

MUSTAFA HAKKULU ÖLDÜ MÜ?

13 Aralık günü Adana'da kaybolan Mustafa Hankulu'nu cansız bedenine ulaşıldı. Hankulu'nun enseden vurularak ödürüldüğü ortaya çıktı. Hakkulu'nun cesedi Kavaklı Deresi'ne bulundu. Kavaklı Deresi, Hakkulu'nun arabasının bulunduğu yerden 10 kilometlere uzakta yer almaktadır. 

İTİRAF ETTİ

Şüpheliler arasında yer alan İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti. İsa Dumlu olay günü Hakkulu'na 150 bin TL para verdiğini söylemişti. Olayın para meselesi olduğu düşünülürken başka bir gerçeklik ortaya çıktı. Dumlu, "Ben Mustafa ağabeye parayı verdim ve ayrıldık. Benim ruh halim iyi değildi. Sonra takılmak için aradım. Buluştuk ve o benim arabama bindi. Birlikte alkol aldık.  Ben telefonumla uğraşırken eşimin fotoğraflarına bakıyordum. Eşime laf etti. Ben de dayanamadım, öldürdüm. Silah ruhsatlı değildi. Sonra köprüden attım. Öldürdükten sonra arabayı yıkadım. Camı yeniledim" diye konuştu. 

Müge-2

NE OLMUŞTU?

Mustafa Hakkulu, 13 Aralık günü kayboldu. Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan annesi oğulunu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. 3 çocuk babası olan Hakkulu, araba tamirciliği yapıyordu. Olay günü eski eşinin evine giden Hakkulu, çocuklarını berbere götürmüştü. Çocuklarını berbere bırakan Hakkulu, alacağı olan İsa Dumlu ile buluşmaya gitmişti. Dumlu ile buluştuktan sonra çocuklarını eski eşinin evine bırakan Hakkulu'ndan haber alınamıyordu. 

Kaçak ve taklit ayakkabı operasyonu! Kaçak ve taklit ayakkabı operasyonu!

Müge Anlı Isa Koyuncu

ESKİ EŞ DE ŞÜPHELİ

Aile, Hakkulu'nun eski eşi Bengü Hanım'ın İsa Dumlu ile bir ilişkisinin olduğunu düşünüyor. Programa katılan eski eş Bengü Hanım, eşinin kaybolmadığını inat için gittiğini söylüyordu. Programa gelen bilgilerin ardından Bengü Hanım'ın aşk hayatı ortaya çıkmıştı. Evli oldukları süre boyunca Mustafa Hakkulu'nu aldattığı söylenen Bengü Hanım ilişkilerinin olduğunu kabul etti. Ancak Bengü Hanım, İsa Dumlu ile işkisinin olmadığını Dumlu'yu tanımadığını söyledi. 

Editör: Nisa K.