İlhan İletmiş, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 22 Ocak'ta kayboldu. İlhan'ın ailesi, İlhan'ın Aslı Kızılkaya tarafından kaçırıldığını iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile, 53 gündür ulaşamadıkları İlhan'ın öldürüldüğünü düşünüyordu. 

Programda beklenmedik bir gelişme oldu. Günlerdir ulaşılamayan İlhan ve Aslı hakkında çarpıcı gelişmeler meydana geldi. 

3 çocuk babası İlhan ve 4 çocuk babası Aslı, programa bağlandı. İlhan, kendi isteğiyle kaçtığını söyledi. İlhan programa geldi. 

İlhan dün programa bağlanmıştı. İşte dün yaşananlar...

İlhan programda şu cümleleri kurdu: "Birbirimizi seviyoruz. Baskı altında değiliz. Kardeşim, sen benim erkekliğimi sorgulayamazsın. Herkes sütten çıkmış ak kaşık bir biz mi kirliyiz? Ben kaçırılmadım. Ben çocuk değilim" 

İlhan'la resmi nikahı olan Çiğdem, "Çocuklar perişan. Ben geri dönmeni istiyorum" dedi. İlhan ise, "Bundan sonra benden hayır bekleme. Ben seninle de yüzleşeceğim. Ben kimseyi zorla götürmedim" diye konuştu. 

Daha sonra Çiğdem, "Tamam beni istemiyorsan gel çocuklarını al git. Beni boşa. Benimle sorunun varsa niye çocuklarını aramadın? Aslı'nın eşi Cafer fırsat kolluyor, beni götürmek istiyor. Ben korkudan kapıya çıkmıyorum" ifadelerini kullandı. 

İlhan son olarak yarınki programa katılacağını söyledi. 
Haber Merkezi