Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay yaşandı. Kütahya’da yaşayan 45 yaşındaki Ali Atasever aylardır kayıp. Zihinsel engeli olan 45 yaşındaki Atasever’in babası Sait Atasever tarafından öldürülüp sobada yakıldığı iddia ediliyor. Oğlu kaybolduktan sonra polise başvurmayan Sait Atasever’in kayıp oğlunun engelli maaşını almaya devam ettiği ortaya çıktı. Mahallelinin Ali Atasever’in yokluğunu fark etmesinin ardından jandarma Sait Atasever’in evine gidiyor ve baba oğlunun kayıp olduğunu söylüyor. 
Bugün yayınlanan programa Sait Atasever’in komşuları bağlandı. İsmini vermek istemeyen izleyiciler, Sait Atasever’in oğlunu sık sık darp ettiğini dile getirdi. Programa bağlanan bir komşu, “Ali ağabeyi ormana götürüp çıplak bir şekilde ağaca bağlardı ve döverdi. Ali ağabeyi sürekli döverdi. Hatta Ali ağabeyin eski eşine de istismar ettiğini konuşuluyor. Gelin bu sebepten Ali ağabeyden ayrıldı diye biliyoruz. Hatta Ali ağabeyinin çocuğunun Sait’ten olduğu bile konuşuluyor” dedi. Oğlunu darp eden baba ise iddiaları yalanladı. 
İddiaların ardından Ali Atasever’in kız kardeşi Naime Hanım programa bağlandı. Naime Hanım, “Söylenenlerin hepsi doğru. Ben 14-15 yıldır babamla görüşmüyorum ama evet Ali’yi engelli olduğu için döverdi” diye konuştu.