Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde yaşayan Döndü Boztepe günlerdir kayıp. 6 Şubat 2023 tarihinde aniden ortadan kaybolan 78 yaşındaki Boztepe'nin arandığı dosyada önemli bilgiler ortaya çıktı. İşte tüm merak edilenler...

DÖNDÜ BOZTEPE BULUNDU MU?
Kayıp Döndü Boztepe davasında yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz bölümlerde Boztepe'nin sevgilisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Çocukluk aşkı ile sevgili olduğu söylenilen Boztepe'nin yolda görüldüğü de iddia edildi. Döndü Boztepe'yi gördüğünü iddia eden şahıs, Boztepe ile sevgilisinin samimi şekilde yan yana olduklarını söyledi.

Bir başka iddia ise Döndü Boztepe'nin kardeşinden geldi. İddialara göre kardeş Cemal Karatepe, eşarp alma meselesine değinmişti. Stüdyoya konuk olmadan önce ilk kez konuşan Cemal bey, Döndü Boztepe'nin evlendikten sonra Mevlüt Eryılmaz tarafından başındaki eşarbın alındığını söyledi.
Cemal Karatepe bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert stüdyosuna konuk oldu. Cemal bey yaptığı açıklamalarda, Döndü hanımın çocukluk aşkının daha çocukken Döndü hanıma kafayı taktığını söyledi. Cemal bey, kardeşi Döndü hanımın takip edildiğini ve kaçırıldığını düşündüğünü söyledi.

Haber Merkezi