Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde yaşayan Döndü Boztepe günlerdir kayıp. 6 Şubat 2023 tarihinde aniden ortadan kaybolan 78 yaşındaki Boztepe'nin arandığı dosyada önemli bilgiler ortaya çıktı. İşte tüm merak edilenler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Boztepe dosyasında beklenmedik olaylar gün yüzüne çıktı. Boztepe'nin orta okulda sevdiği Mevlüt ile telefon konuşmaları ortaya çıktı. Şüpheliler arasında olan Mevlüt, iki yıldır telefonla konuştuklarını kabul etti. 
Mevlüt'ün Boztepe'yi kaybolduğu gün aramaması ise şüpheleri arttırdı. Eşiyle birlikte programa katılan Mevlüt Bey, Boztepeyi kaybolduktan sonra aradığını söyledi. Mevlüt Bey, "Haberi alınca merak ettim aradım. Telefonu bir erkek açtı. Erkek sesi duyunca telefonu hemen kapattım" dedi. 

Diğer şüpheliler arasında yer alan Mehmet Tunç'ta Döndü Boztepe'nin kaybolduğu gün Mevlüt Bey'i evin yakınlarında gördüğünü söylüyor. Mevlüt Bey ve eşi ise bu iddiayı reddediyor. Mevlüt Bey'in eşi, "Kocam o gün tüm gün boyunca benimleydi. Oraya gitme ihtimali yok" diye konuştu. 

Müge Anlı ise yeni bilgiler doğrultusunda açıklama yaptı. Müge Anlı, "Ben başta Mevlüt Bey'in Döndü teyzeyi kaçırabileceğini hiç düşünmemiştim. Orta okulda yaşanan eski bir aşk. Niye kaçırsın diye düşünmüştüm. Ta ki telefon konuşmalarınızın kayıtlarını görene kadar. Ben sizin görüştüğünüzü düşünmemiştim. Ben yanılmışım" ifadelerini kullanndı. 

Haber Merkezi