Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündemden düşmüyor. Programa katılan Fevziye Yılmaz, kızı Eda Yılmaz’ın alıkonulduğunu söyledi. 
Kızının birkaç yıl önce bir erkekle nişanlandığını söyleyen Yılmaz, “Anlaşamadılar ve nişan bozuldu. Onlar gönderdikleri nikah bohçasını almaya gelmediler. Biz de göndermedik. Sonra kızımı mahkemeye verdiler. Kızım davayı kazandı ama aile kızımın borcunun olduğunu söylüyor” dedi. Kızının nişan bozduktan sonra başka bir çocukla kaçtığını belirten Yılmaz, “Çocuğa kızımın olduğunu söyledim ama umursamadılar. Kızıma düğün yaptılar ama nikah yapmadılar. Kızımı zorla tutuyorlar. Kızım, ‘Anne beni kurtar’ diye arıyor. Aileye kızımı gönderin dediğimde bana ’40 bin TL ver öyle göndeririz’ diyorlar. Kızımı köle gibi kullanıyorlar. Kızımı kurtarın. Kızımın üstüne kuma alacağı konuşuluyor. Çocuk TikTok’a bekarım diye video atıyormuş” ifadelerini kullandı. 

Dün programa katılan Eda Yılmaz, annesini reddetmişti. Fevziye Yılmaz ise halen kızını istediğini söylemişti. Bugünkü bölümde ise Eda Yılmaz annesinden özür diledi. Anne Fevziye yılmaz ağladı ve anne kız sarıldı. Eda Yılmaz, "Anne ben seninle küs olmak istemiyorum. Dün dediklerim için özür dilerim beni affet. Anne ben seni de İsmail'i de bırakmak istemiyorum. Nikah kıyacaklarını söylediler, lütfen barış" dedi. 

İsmail'in babası Ali Osman ise, "Tamam oğlumu günlük bir işe sokacağım. Oğlum her gün evine gelicek. Köydeki arkadaşlar kızın borcunu toplayacakmış. Tamam nikah kıyacağım" diye konuştu.

15 günde bir evine gelen muavin İsmail ise, "Tamam evime yakın bir yerde işe gireceğim. Eda'yı seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Anne Fevziye Yılmaz ise, "Edam ben sana kıyamam. Annem sen benim yanımdayken nasıl mutluydun. Gel annem evimize gidelim" diye konuştu.

Müge Anlı ise programda aileleri barıştırdı. İsmail, Feyvizye Yılmaz'ın elini öptü. Anlı, Eda Yılmaz'ın nikahının kıyılacağına dair söz aldı. 

NE OLMUŞTU?

Bugünkü programa Eda Yılmaz katıldı. Yılmaz, "Anne niye böyle yapıyorsun? Niye buraya çıkıyorsun beni utandırıyorsun? Evet doğru bir kere arayıp mutsuz olduğumu söyledim. Evet, annemle dört aydır görüşmüyorum. Kocam benimle evlenmek istiyor ama borcum var o yüzden evlenemiyoruz" dedi. 

Dünkü programa ise  Eda Yılmaz’ın kayınbabası katıldı. Telefonla programa bağlanan Osman Aydın, “Benim oğlum bir gün Eda’yla çıkıp geldi. Kaçmışlar. Ben de Eda’nın babasını ardım. Babası ‘Gerekeni yap’ dedi. Ben de kıza düğün yaptım. Masraf ettim. Sonra kızın 140 bin TL borcunun olduğunu öğrendim. Bunu niye bize söylemediler? Kızını zorla tutmuyoruz. 40 bin TL versin nikah kıyalım” diye konuştu.

Osman Aydın’dan sonra telefonu alan Eda Yılmaz, “Anne beni zorla tutmuyorlar. Beni seviyorsan borcu ödersin nikahım olur. Borcum olduğu için nikah yapmıyorlar” diye konuştu.
Müge Anlı ise Eda Yılmaz’a “Kızım sana bir yıldır nikah kıymamışlar çık gel. Çok istiyorsanız da ben size nikah kıyarım. Yarın hamile kalsan nikahın yok” dedi. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.