Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Programda 23 yaşındaki Umut Demirer aranıyordu. Niğde'de kaçırıldığı iddia edilen Umut Demirer'in nerede olduğu merak ediliyordu. Bugün yayınlanan bölümde Umut Demirer'in bulunduğu duyruldu. Peki, Umut Demirer'e ne yapıldı? Umut Demirer'i kim kaçırdı? İşte tüm merak edilenler.... 

umut-1

Antalya'da yaşayan Umut Demirer 8 Kasım günü kayboldu. Demirer, olay günü  Yusuf Akmeşe ve Melikşah Demir ile Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı. Arabayı kullanan Demirer, Niğde yolunda durdu. Yardım etmek için arabadan inen Yusuf Akmeşe'nin kaçırıldığı söylendi. Arabada bulunan Yusuf Akmeşe olay hakkında şunları söyledi:

umut müge anlı

"Biz Ankara'ya gidiyorduk. Umut'a ben maddi destekte bulunuyordum o da iş olduğunda benim arabamı sürüyordu. Olay günü Ankara'ya gitmek için yola çıktık. Arabayı Umut kullanıyordu. Birden durdu ve 'Ağabey arkada bir araç arzalanmış galiba. Ben bir bakayım' dedi ve gitti. Sonra telefonunu almaya geldi ve diğer aracın bozulduğunu söyledi ve tekrardan gitti. Ben de o arada toparlandım ve arabadan çıkıyordum bir baktım Umut arabaya binmiş. Araba hızlı bir şekilde gitti. Beyaz üstlü bir erkeği görüdüm sadece." 

umat

Müge Anlı, Yusuf Akmeşe'nin olay hakkında farklı şeyler söylediğini düşündüğünü belirtti. Anlı, Akmeşe'nin ilk verdiği ifadesiyle çeliştiğini vurgulamıştı.

umut müge anlı-1

UMUT DEMİRER OLAYI ANLATTI

Umut Demirer, serbest bırakıldıktan sonra ailesini aradı. Demirer olayla ilgili şunları kaydetti:

"Yusuf ağabeye mont vermek için arabayı durdurdum. Yusuf ağabeye montu verirken bir araba yanaştı. Bana 'Arabamız bozuldu yardım eder misiniz' dediler. Ben de yardım etmeye gittim. Sonra beni Yusuf ağabey sandılar ve kaçırdılar. Bu insalar Yusuf ağabeyin eksiden iş yaptığı insanlardı. Aralarında bir anlaşmazlık vardı. Bana iki senet imzalattılar. Kelepçe taktılar. Çıplak fotoğrafımı çektiler"

umut müge anlı

UMUT DEMİRER KİMDİR?

Umut Demirer, 23 yaşındadır. Adanalı'dır. Üniversite öğrencisidir.  Umut'un herhangi bir suç kaydı bulunmuyor. Umut'un arkadaşı Yusuf Akmeşe'in ise bazı suçlardan dolayı kaydı olduğu belirtildi. 

Kıskaç-13 operasyonunda 13 şüpheli eski askeri öğrenci yakalandı! Kıskaç-13 operasyonunda 13 şüpheli eski askeri öğrenci yakalandı!

umut-1

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.