Şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve ünlü oyuncu Miray Daner'in evleneceği konuşuluyordu. Evlenmeleri beklenen Miray Daner ve Oğulcan Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Miray Daner, önceki gün katıldığı partide, merak konusu olan ayrılığa dair sessizliğini bozdu ve "Aşkın bitme nedeni ihanet mi?" sorusunu yanıtladı.

6-78

Uzun zamandır aşk yaşayan Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner çifti yollarını ayırdı. İhanet yüzünden ayrıldıkları iddia edilen çiftten beklenen cevap geldi.

7-95

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32), Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra gönlünü kendisinden sekiz yaş küçük oyuncu Miray Daner'e (23) kaptırştı.

8-88

SEDA SAYAN ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞTİ 
'2. Sayfa' programına konuk olan Seda Sayan, "Miray'ı gençliğime çok benzetiyorum. Çok zarif, çok güzel. Oğulcan'la çok yakıştırıyorum. Belli o da çok disiplinli, işine sadık. Bir de oğlak burcu. Bakın kız kayınvalidesi gibi oğlak" sözleriyle, 24 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırmıştı.

4-94

"KARŞILIKLI KONUŞARAK AYRILDIK, 3. KİŞİ YOK"
Önceki akşam düzenlenen bir etkinliğe katılan genç oyuncu Miray Daner, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oğulcan Engin ile ilişkisinin bittiğini doğrulayan ve ihanet iddiasını yalanlayan Daner,"İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusuna "İlişkimizi sonlandırdık evet doğrudur. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Biz karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık" cevabını verdi.

9-79

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.