Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim? Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim?

Haber - Eren Güvendik

Michael Schumacher'in hayatı Formula 1 severler tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Michael Schumacher kimdir? Michael Schumacher kaç yaşında? Michael Schumacher nereli? Michael Schumacher evli mi? Michael Schumacher'in başarıları ne'' sorularını aratıyor. Peki, Michael Schumacher kimdir? Michael Schumacher kaç yaşında? Michael Schumacher nereli? Michael Schumacher evli mi? Michael Schumacher'in başarıları ne? İşte Michael Schumacher hakkında tüm detaylar...

MİCHAEL SCHUMACHER KİMDİR?

Michael Schumacher, 3 Ocak 1969'da Batı Almanya'nın Hürth kasabası Kuzey Ren-Vestfalya'da ,işçi sınıfından bir anne babanın (daha sonra yerel karting pistini işleten duvar ustası) Rolf ve işletmeci Elisabeth Schumacher'in (1948–2003) çocuğu olarak dünyaya geldi. pistin kantini. Schumacher dört yaşındayken babası pedallı kartını küçük bir motosiklet motoru ekleyerek değiştirdi. Michael, onu Kerpen'de bir elektrik direğine çarptıktan sonra , ailesi onu Kerpen-Horrem'deki karting pistine götürdü ve burada karting kulübünün en genç üyesi oldu. Babası ona atık parçalardan bir karting yaptı ve Schumacher altı yaşındayken ilk kulüp şampiyonluğunu kazandı. Schumacher geçirdiği kaza sonrası 2013 yılından beri komadadır.

schumacher 2

MİCHAEL SCHUMACHER KAÇ YAŞINDA?

Michael Schumacher 54 yaşındadır.

schumacher 3

MİCHAEL SCHUMACHER NERELİ?

Michael Schumacher Almandır.

schumacher 4

MİCHAEL SCHUMACHER EVLİ Mİ?

   Michael Schumacher, Corinna Betsch ile 1995 yılında evlenmiştir. Çiftin Gina-Maria Schumacher ve Mick Schumacher  adında çocukları vardır. Mick Schumacher aynı zamanda Mercedes AMG Formula 1 Takımının ve McLaren'in yedek pilotu olan Alman yarış pilotudur.

schumacher 7

MİCHAEL SCHUMACHER'İN BAŞARILARI NE?

7 dünya şampiyonluğu ile (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) istatiksel olarak bu sporun gördüğü en iyi sürücüdür. 91 galibiyet, 77 en hızlı tur, 155 podyum ile diğer yarışçıların üstünde dururken 17 pol ve 21 ön sıra başlangıcı ile Hamilton'un gerisinde kalıyor.

schumacher 6

Editör: Eren Güvendik