Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından sonra bir de oğlu olduğu iddia edilmişti. Akpınar’ın kızları YouTube canlı yayınında bu konu ile ilgili şoke eden açıklamalar yaptı.

El emeği ürünler Hanımeli Sokak’ta El emeği ürünler Hanımeli Sokak’ta

Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, hem yazılı basında hem de görsel medyada açıklamaları ile gündem olmuştu. İkizlerden Sevgi Katkıcı ise ilk kez bir YouTube canlı yayını ile seyirci karşısına çıktı. Ankaramasasi.com’dan Fatih Atik’e konuşan iki kardeşin ağabeylerine seslenmesi dikkat çekti. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından sonra bir de oğlu olduğu ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay tarafından iddia edilmişti. Akay, 15 Ekim tarihli köşe yazısında, “Ancak Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor.” ifadelerini kullanmıştı. Akpınar bu iddiaları yalanlarken Onur Akay’a dava açacağını açıklamıştı.

Canlı yayına katılan Duygu Nebioğlu, “Bir aile var ve o aileyi yıllarca izledik. İsim vermeyelim avukatlarımızla konuştuğumuza göre. Kendisine baba dede diyen bir figür var. Onların varlığı ile ben kendisine soru sordum. Dedim ki bu insanlar benim ve kardeşimin akrabası mı yani ağabeyim mi? Sana baba diyor, dede diyor. Bunu onaylamadı ama şunu söylemeliyim ki biz eğer çıktıysak ortaya ben şaşırmam açıkçası. Varsayımdan ötürü gerçekten bir ağabeyim varsa seslenmek istiyoruz. Lütfen çıksın ortaya. Çıksın ortaya bu mücadelede bize eşlik etsen.” dedi.

Metin Akpınar’ın diğer kızı Sevgi Katkıcı ise konu ile ilgili şöyle konuştu:

“Gerçekten böyle bir şey varsa da, ağabeyimiz varsa da başımızın üzerine. Seve seve kabul ederiz ama ben olduğunu düşünmüyorum Duygu’ya nazaran.”

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş