Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Ünlü futbolcunun kariyerini sonlandırması üzerine arama motorlarında "Mesut Özil futbolu bıraktı mı, neden? Mesut Özil hangi takımda? Mesut Özil futbolu neden bıraktı? Mesut Özil futbolu bırakma sebebi ne?" soruları aratıldı. Peki, Mesut Özil futbolu neden bıraktı? Mesut Özil futbolu bırakma sebebi ne? İşte tüm merak edilenler...

Fiziksel olarak geriye giden ve göbek yapan tecrübeli oyuncunun görüntüsü futbolseverlerin dikkatinden kaçmamıştı. Ünlü futbolcunun futbol kariyeri ise gündemde yer alıyor. Peki, Mesut Özil futbolu neden bıraktı? Mesut Özil futbolu bırakma sebebi ne?

NEDEN BIRAKTI?
Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Özil açıklamasında, "Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim." ifadelerini kullandı. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.