31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Mesut Kösedağı merak edilen isimler arasında. Yurttaşlara arama motorlarında, '' Mesut Kösedağı kimdir? Mesut Kösedağı kaç yaşında, nereli? Mesut Kösedağı ne mezunu? Mesut Kösedağı hangi takımlı? Mesut Kösedağı'nın eşi kimdir? Mesut Kösedağı alevi mi? Mesut Kösedağı hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Mesut Kösedağı kimdir? Mesut Kösedağı kaç yaşında, nereli? Mesut Kösedağı ne mezunu? Mesut Kösedağı hangi takımlı? Mesut Kösedağı'nın eşi kimdir? Mesut Kösedağı alevi mi? Mesut Kösedağı hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı? Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı?

Mesut Kösedağı Kimdir

Mesut Kösedağı kimdir?

Mesut Kösedağı 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kösedağı ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları bölümünde yaptı.

Mesut Kösedağı

Askerlik hizmetini 2011 yılında kısa dönem olarak yerine getirdi. Reklam, satış ve organizasyon alanlarında uluslararası firmalarda çalıştı. 2013 yılında gıda sektörüne girdi ve bir şirketin ortağı oldu.

Mesut Kösedağı Kadıköy

Mesut Kösedağı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Kadıköy Belediye Başkanı seçilmişitir.

Kaynak: Haber Merkezi