Kısa süre önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu, kısa süre önce aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. Yeni aşka yelken açan ikiliden Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'in evinden pozlarını paylaşmıştı... Çiçeği burnunda çift önceki akşam magazincilere yakalandı. İşte Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu'ndan ilk görüntüler...

Ekran görüntüsü 2023-03-20 142114

AŞKLARI BELGELENDİ

Kısa süre önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. Zekariyaköy'de objektiflere yakalanan ikili ilişkilerini yalanlamadı. Yeni aşka yelken açan ikiliden Mert Yazıcıoğlu son olarak sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'in evinden yarı çıplak pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Çiçeği burnunda çift önceki akşam görücüye çıktı. İşte Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu'nun aşkının belgesi... 

Ekran görüntüsü 2023-03-20 142008

Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz çifti, geçen akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde Okan Bayülgen'in oynadığı "Richard" adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Daha önce yaşadıkları ilişkileri ile Magazin gündemini epey meşgul eden yeni aşıklar, tiyatroyu birlikte izledi. 

1200x627-yeni-ask-bombasi-mert-yazicioglu-dilan-cicek-deniz-ile-fena-yakalandi-1677477494920

Mert Yazıcıoğlu'nun son paylaşımlarındaki evin Dilan Çiçek Deniz'e ait olduğu hayranlarının dikkatinden kaçmadı. 

Haber Merkezi