Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın kalecisi Mert Günok merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Mert Günok kimdir? Mert Günok kaç yaşında, nereli? Mert Günok'un eşi Aslı Günok kimdir? Aslı Günok kaç yaşında, nereli'' sorularını aratıyor. Peki, Mert Günok kimdir? Mert Günok kaç yaşında, nereli? Mert Günok'un eşi Aslı Günok kimdir? Aslı Günok kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler...

Mert Günok Eşi

Mert Günok kimdir?

Fehmi Mert Günok, 1 Mart 1989'da Karabük'te doğmuş milli futbolcudur. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Kaleci olarak maçlarda görev alan Mert Günok, 1.96 metre boyundadır.

Mert Günok, futbola 2000 yılında başlamış ve Kocaelispor ve Fenerbahçe altyapılarında yetişmiştir. 2009 yılında Fenerbahçe'de profesyonel olarak oynamaya başlamıştır. Daha sonra sırasıyla Bursaaspor ve Başakşehir'de oynayan Mert Günok, şimdilerde Beşiktaş'ta yer alıyor. Aynı zamanda Türkiye milli takımında da oynuyor. Mert Günok'un sözleşmesini 2025'e kadar uzatan Beşiktaş Yönetimi, tecrübeli kalecinin maaşını da yüzde 177 artışla 9 milyon TL'den 25 milyon TL'ye çıkardı.

Mert Günok Eşi Aslı Günok

Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir kimdir?

Mert Günok'un eşi kimdir?

Mert Günok'un eşi Aslı Günok'tur. Mert Günok ve Aslı Günok 2015 yılında evlenmiştir.