İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü mezunu şarkıcı Melsum Erdost, müzik kariyerine Ben Söylerim yarışmasıyla damgasını vurdu. İşte genç yetenek Melsum Erdost'un hayatı ve kariyeri:

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

M V5 B Yj Bi O W U5 Nz Qt Yzg2 O S00 M2 Zk L W Jl Y T At M W Rl Y T Mz Nm Nk Nz Y2 Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy Nj Mw O D Az O Q@@. V1

Melsum Erdost kimdir?

Sahnelerin yetenekli ve güzel ismi Melsum Erdost sosyal medyanın  gündeminden düşmüyor. Peki Melsum Erdost kimdir? Melsum Erdost  kaç yaşında? Melsum Erdost  nerede sahneye çıkıyor?

359 R Us Eo 400X400

Melsum Erdost kaç yaşında?

Melsum Erdost, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

M V5 B O D E5 Z G Rm N Dct M D E2 N C00 O Dhl L W Jm N2 Et Yz Zl Y W Qx Ym Iz Mzk2 Xk Ey Xk Fqc Gde Q X Vy Nj Mw O D Az O Q@@. V1 F Mjpg U X1000

Melsum Erdost nereli?

Baba tarafından Karslı olan Melsum Erdost'un aile kökeni Kars'a dayanıyor. Ancak genç şarkıcı yaşamını İstanbul Eyüp'te sürdürüyor.

H J Oqlc18 400X400

Melsum Erdost Eğitimi

 İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü mezunu olan Genç yaşta müziğe olan tutkusuyla İstanbul Devlet Konservatuarı'nda eğitim aldı.

180620191222489025634 2

Melsum Erdost nerede sahne alıyor?

Genç şarkıcı, İstanbul'un çeşitli mekanlarında sahne alarak müzik yeteneğini sergiliyor. Kadıköy ilçesinde bulunan Rise and Fall Suadiye adlı mekanda düzenlediği konserlerle müzikseverlerle buluşuyor.

6 Images

Melsum Erdost Sesini Duyurduğu Yarışmalar

Melsum Erdost, müzik kariyerine O Ses Türkiye yarışmasına katılarak adım attı. Daha sonra Ben Söylerim isimli şarkı yarışması ile Fox TV ekranlarında kendisini gösterdi. Hem jürileri hem de izleyicileri etkileyen sesi ve güzelliğiyle büyük ilgi topladı. Melsum Erdost, sadece müzik kariyeriyle değil, aynı zamanda Kim Milyoner Olmak İster gibi popüler televizyon programlarına da katılarak geniş kitlelere sesini duyurdu.

Gozde Melsum Erdost I Have Nothing 6723726 X Amp

Melsum Erdost  Sosyal Medya hesabı

Genç şarkıcı, sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanarak hayranlarıyla iletişim kuruyor. Instagram hesabı olan @melsumelsum üzerinden paylaştığı içeriklerle 50 bine yakın takipçiye ulaştı.

359 R Us Eo 400X400

Melsum Erdost, genç yaşına rağmen başarılı kariyeri ve etkileyici sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Müzik tutkusu ve yeteneğiyle önemli bir yere sahip olan Erdost, gelecekte de müzik dünyasında adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ