BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programına konuk olan şarkıcı Melek Mosso, eşi Serkan Sağdıç'la nasıl tanıştığını açıkladı!

MELEK MOSSO2

Melek Mosso, eşi Serkan Sağdıç'ı Instagram'dan ekleyerek ilk adımı attığını söyledi. Mosso, "Ben ekledikten sonra ilk gelen mesaj fotoğraftı. Bir bardak ve arkada benim şarkım dinleniyor" dedi.

melek mosso serkan

"UTANIYORDUM"

"Utanıyordum, kız arkadaşlarım sağ olsunlar, 'ya saçmalama çok yalnızsın hayatın boyunca başımızda böyle yalnız mı kalacaksın ekle birilerini konuş birileriyle dediler' böyle başladı"

MELEK MOSSO1

"SERKAN İLİŞKİNİN BAŞLARINDA ÇEKİMSERDİ"

''O zamanlar çekimser olan oydu. Çünkü ben şarkıcıyım ünlüyüm falan. O böyle biri ile ilişki yaşamak istemiyordu. Öyle olmasın normal biri olsun tanınmış biri olmasın diyordu. Bunu aramızda da konuştuk. O süreçte ilişkimize ara verdik. Bizden bir şey olmayacak şuan biz bir ara verelim diyerek görüşmeyi kestik. Sonra kısmet bir buçuk yıl sonrasınaymış.''

melek mosso (4)

"HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİR İLİŞKİ YAŞADIM"

 "Ben ilk defa böyle bir ilişki yaşadım. Ben normalde birini görürüm delicesine aşık olurum. Onun peşinden koşarım onu tavlarım. Tavladım diyelim deli gibi yangın bir ilişki sürer. Şarkılar bestelenir, kavgalar, dövüşler… Uçlarda tamamen borderline bir ilişki yaşadım şimdiye kadar olan ilişkilerimde" 

melek mosso (1)-1

"SERKAN’LA BİRBİRİMİZE DELİ GİBİ AŞIK DEĞİLDİK"

"Serkan’la tekrar bir araya geldiğimizde ben de çekimserdim, Serkan da çekimserdi. Serkan gelip bana ‘benim kırıklarım var. Ben bunları bir temizleyeyim biliyorsun bekar adamdık. Ben sana tertemiz gelmek istiyorum' dedi. Ben de, 'öyle bir şey yok ama ben de etrafımı bir temizleyeyim. Birbirimize temiz başladık. Başta Serkan’ın tanıdıklarından ‘o çocuk böyle kötü şöyle kötü’ araya fitne sokmak isteyen insanlar muhakkak oldu. Birbirimize deli gibi aşık değildik sadece hoşlanıyorduk. Birbirimize 'seni seviyorum' cümlesini 6 ay sonra kurduk"

Çitos Efe'nin son hali ortaya çıktı Çitos Efe'nin son hali ortaya çıktı

melek mosso (1)

"SERKAN’IN BİZİM PİYASADAN BENDEN DAHA ÜNLÜ SEVGİLİLERİ OLMUŞ"

''Bizim piyasadan sevgilileri olmuş benden daha ünlü daha tanıdık falan. Baktı ki bende o hal ahval yok ev kızı gibi bir tip. Herkesin gözü bende olsun ilgi odağı olayım gibi bir derdim hiç olmadı.''

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar