AK Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Hatay'dan aday olanMehmet Öntürk'ün hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Mehmet Öntürk kimdir? Mehmet Öntürk kaç yaşında, nereli? Mehmet Öntürk ne mezunu? Mehmet Öntürk'ün eşi kimdir? Mehmet Öntürk hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki, Mehmet Öntürk kimdir? Mehmet Öntürk kaç yaşında, nereli? Mehmet Öntürk ne mezunu? Mehmet Öntürk'ün eşi kimdir? Mehmet Öntürk hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Mehmet Öntürk

MEHMET ÖNTÜRK KİMDİR?

Mehmet Öntürk, 18 Mart 1970 yılında Kırıkhan, Hatay'da doğmuştur. Öntürk, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunudur.

Mehmet Öntürk Nereli

Mehmet Öntürk Gübre, Tarım Ürünleri Limited Şirketi; Set Tohumculuk AŞ ve Önder Petrol Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlıkları ve Üyelikleri, Antakya Ticaret Borsası Başkan Yardımcılığı yapmıştır. TBMM 24, 25 ve 26. Dönem Hatay milletvekilidir.

Mehmet Öntürk Görevleri

Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir? Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir?

MEHMET ÖNTÜRK'ÜN EŞİ KİMDİR?

Mehmet Öntürk evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet Öntürk Aday Mı

MEHMET ÖNTÜRK HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

2002-2007 Yılları arasında AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanlığı Görevinde bulunmuştur.

Mehmet Öntürk Ak Parti

24. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili seçildi. Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu,  Çevre  ve KİT Komisyonu Üyeliklerinde bulunmuştur..

Kaynak: Haber Merkezi