31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Mehmet Kasım Gülpınar kaç yaşında, nereli? Mehmet Kasım Gülpınar ne mezunu? Mehmet Kasım Gülpınar'ın eşi kimdir? Mehmet Kasım Gülpınar kaç dil biliyor? Mehmet Kasım Gülpınar hangi aşiretten? Mehmet Kasım Gülpınar hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Mehmet Kasım Gülpınar kaç yaşında, nereli? Mehmet Kasım Gülpınar ne mezunu? Mehmet Kasım Gülpınar'ın eşi kimdir? Mehmet Kasım Gülpınar kaç dil biliyor? Mehmet Kasım Gülpınar hangi aşiretten? Mehmet Kasım Gülpınar hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edileler...

İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli? İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli?

Mehmet Kasım Gülpınar

Mehmet Kasım Gülpınar kimdir?

Mehmet Kasım Gülpınar 20 Eylül 1969'da Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek yükseköğrenimini tamamladı. TBMM 24-25-26-27. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa milletvekili olarak seçilmiştir. Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmuştur.

Mehmet Kasım Gülpınar Kaç Dil Biliyor

Mehmet Kasım Gülpınar'ın eşi kimdir?

Mehmet Kasım Gülpınar evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mehmet Kasım Gülpınar Hangi Aşiret

Mehmet Kasım Gülpınar kaç dil biliyor?

Mehmet Kasım Gülpınar, çok iyi düzeyde Fransızca, İngilizce ve Kürtçe, iyi düzeyde Arapça ve Farsça dillerini bilmektedir.

Mehmet Kasım Gülpınar Eşi Kimdir

Mehmet Kasım Gülpınar hangi aşiretten?

Mehmet Kasım Gülpınar Naimi aşiretine mensuptur.

Kaynak: Haber Merkezi