Mehmet Ali Erbil, gazeteci Enver Aysever'in YouTube üzerinden gerçekleştirdiği programda TikTok mecrasına neden girdiğini ve beraber çalıştığı Onur Sermik ile ilgili sorulara açıklık getirdi. Enver Aysever'in sorduğu sorular üzerine Erbil, geçmişte TikTok'ta popüler olan Onur Sermik ile yaptığı yayınlara dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Onur Sermi̇k Mehmet Ali̇ Erbi̇l

Enver Aysever, "Neden TikTok mecrasına girdiniz ve Onur Sermik ile işbirliği yaptınız?" sorusunu yöneltti. Mehmet Ali Erbil, "Ben TikTok mecrasını bilmiyordum. Oradaki popüler olan Onur Sermik ile birlikte yayınlar yaptım, videolar çektim. İşlediği suçlardan haberim yoktu. Ben çok tecrübesizdim, Onur Sermik evime geldi, beraber video çektik. TikTok'ta tanınır olmam için bana destek oldu" şeklinde cevapladı.

Unlusovmenmehmetalie 0309202337060540

Erbil, Onur Sermik'in maddi kazanımlarına dair soru üzerine, "Onur Sermik'in 39 daire, 38 araba, 9 arsa, 1 villa gibi bir maddi kazanımı var ve dolandırıcılık suçundan hapse girdi. Bu suçlardan haberiniz var mıydı ve siz de soruşturma altında mıydınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "İşlediği suçlardan haberim yoktu. Ben çok tecrübesizdim. Onur Sermik, evime geldi, beraber video çektik. TikTok'ta tanınır olmam için bana destek oldu."

Maxresdefault-16

Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanıyor? Hıdırellez Bayramı ne zaman kutlanıyor?

Erbil, TikTok'a giriş sebebini şu sözlerle açıkladı: "Çarkıfelek sunduğum zamanlar evlere canlı telefon ve videolu bağlantılar yapardık. O ortamlar bana çok sıcak gelirdi. Ben yine o anları, o duyguları hissetmek için TikTok'a girdim."

640Xauto-2

Editör: İrem Akbaş