Nuh Yılmaz Kimdir? Nuh Yılmaz Kimdir?

Mehmed Fetihler Sultanı dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Mehmed Fetihler Sultanı Notaras kimdir? Fikret Kuşkan kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Notaras Kimdir

MEHMED FETİHLER SULTANI NOTARAS KİMDİR?

Bizans'ın Megadüklük makamındaki gizemli lider Notaras. İmparatorluğunu eski ihtişamlı günlerine döndürmenin hayaliyle yaşıyor. Zeki ve stratejik devlet adamı geçmişin zaferlerine duyduğu özlemle yanıp tutuşuyor. Notaras karakterini Fikret Kuşkan canlandıracak.

Fikret Kuşkan Kimdir

FİKRET KUŞKAN KİMDİR?

Mehmet Fikret Kuşkan 22 Nisan 1965 tarihinde İstanbul'da Arnavut kökenli bir ailede doğdu. Kuşkan, 7 yaşındayken felç olan babası 13 yaşındayken hayatını kaybetti. Bu yıllarda marangozluk, pazarcılık ve tezgahtarlık gibi işler yaptı. Lise eğitimi sırasında oyunculuk konusunda edebiyat öğretmeninin desteğini alan Kuşkan, fotoğrafçılık yaparken tiyatro için sınavlara girmiştir. 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İlk filmi Zülfü Livaneli'nin yönetmenliğini yaptığı Sis'tir.

Fikret Kuşkan

Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu olan Fikret Kuşkan, ikinci evliliğini 2014 yılında Arsevi Özkara ile yapmıştır. Bu evliliğinden de Gece Asaf ve İda Sitare adında bir oğlu ve bir kızı olmuştur. Agorafobi hastasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi