4 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 4 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

Fatih Sultan Mehmed'in hikayesini anlatacak olan ''Mehmed Fetihler Sultanı'' dizisi büyük bir merakla bekleniyor. TRT 1'de yayınlanacak dizinin ilk tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin İlk fragmanında Hazreti Muhammed'in İstanbul’un fethini müjdelediği “İstanbul muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur" hadis-i şerifinin aktarıldığı sahneye yer verildi. Yayınlanan tanıtımın ardından Mehmed Fetihler Sultanı dizisi yurttaşlar tarafından araştırılıyor. Peki,Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin 1. bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Mehmed Fetihler Sultanı 1. bölüm 2.fragmanı izle!

Mehmed Fetihler Sultanı

MEHMED FETİHLER SULTANI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Osmanlı tarihinin en önemli hükümdarlarından Fatih Sultan Mehmed’in hayatına ışık tutacak olan projede Fatih’in yaşamına paralel giden bir hikâye ile İslam dünyasının önemli isimlerinden Eyüp el Ensari’nin de hayatının önemli aşamaları işlenecek.

Mehmed Fetihler Sultanı Ne Zaman

MEHMED FETİHLER SULTANI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda; Serkan Çayaoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban ve Bülent Alkış'ın yer aldığı belirtiliyor.

Mehmed Fetihler Sultanı Oyuncuları

MEHMED FETİHLER SULATINI DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin 1. bölüm 27 Şubat Salı günü izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

MEHMED FETİHLER SULTANI 1. BÖLÜM 2.FRAGMAN İZLE

Kaynak: Haber- Eren Güvendik