DEM Parti'den ihraç edilen Mehdi Öztüzün sosyal medyada en çok aranan isimler arasında yer alıyor. Peki Mehdi Öztüzün kimdir?, Mehdi Öztüzün nereli?, Mehdi Öztüzün  kaç yaşında?, Mehdi Öztüzün aslında hangi partili?

Mehdi Öztüzün (12)

DEM Parti İle İlişkisi: DEM Parti Batman il teşkilatı tarafından Belediye Eşbaşkan Adayı olarak gösterilen Mehdi Öztüzün, partiden ihraç edildi.

Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

Fotoğraf Tartışması: Öztüzün'ün, HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı ile bir maçı izlerken yan yana çekilen fotoğrafı, partisi tarafından incelenmeye alınmıştı. Fotoğrafın ardından DEM Parti il teşkilatı, konuyu incelemek üzere açıklama yapmıştı.

Mehdi Öztüzün (11)

İhraç Kararı: DEM Parti il teşkilatının yaptığı açıklamaya göre, Öztüzün'ün parti ile ilişkisi ve tutumundaki farklılıklar nedeniyle ihraç edilmiştir.

Öztüzün'ün Açıklaması: Öztüzün, ihraç kararının ardından sosyal medya hesabından "Bitmedi bu kavga sürecek" ifadelerini kullanmıştır. Bu açıklama, tartışmanın daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Mehdi Öztüzün (2)

Kurumsal Tepki: DEM Parti Batman il teşkilatı, Öztüzün'ün tutumunu ve parti disiplinine aykırı davranışlarını vurgulayarak ihraç kararını duyurmuştur. Öztüzün'ün partiden ayrılmasının ardından parti, yerel seçimler için yeni bir aday arayışına girecektir.

Mehdi Öztüzün (1)

Kurumlar Koordinasyonunun Açıklaması: DEM Parti Batman il teşkilatı, Mehdi Öztüzün'ün partiden ihraç edilmesine ilişkin basın açıklaması yapmış ve Öztüzün'ün partinin değerlerine aykırı davranışları nedeniyle artık partinin bir üyesi olmadığını belirtmiştir.

Editör: İrem Akbaş