Pierre Boulle’ün aynı adlı romanından yola çıkarak 1968 yılında ilk kez sinemaya uyarlanan seri, o dönemde dört devam filmi ve iki televizyon dizisinin yaratılmasını sağladı. Bu filmleri, Tim Burton’ın 2001’de gişe rekorları kıran ‘Maymunlar Gezegeni’, 2014’teki ‘Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti’ ve son olarak 2017’deki ‘Maymunlar Cehennem: Savaş’ filmleri takip etti. 

maymunlar-cehennemi-yeni-krallik-ile-geri-donuyor-8f6a

 Maymunlar Cehennemi: Savaş (War for the Planet of the Apes) final yapan modern Maymunlar Cehennemi üçlemesi yeni bir filmle evrene dönüşüyor. 


Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor. Filmde yeni bir zalim maymun lideri imparatorluğunu kurarken genç bir maymun, geçmiş hakkında her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasına neden olacak dokunaklı bir yolculuğa çıkıyor.

1699257334474-yeni-proje977996-la-planete-des-singes-le-nouveau-royaume-une-ere-sombre-se-devoile

OYUNCULAR KİM?


Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy’nin başrollerini paylaştığı ve senaryosunu Josh Friedman ile Rick Jaffa, Amanda Silverve Patrick Aison’un kaleme aldığı Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), 24 Mayıs 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

İşte merakla beklenen filmin fragmanı:

Kuruluş Osman 158. bölüm yayınlandı! Kuruluş Osman 158. bölüm yayınlandı!

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen