Masum Bayraktar Hoca yayınlanan son programından sonra gündeme geldi. Programda şu sözleri söyledi ve tepki gördü.Masum Bayraktar 4 (2)

Masum Bayraktar kimdir? 

Masum Bayraktar Fatih Medreseleri Lideri ve  İsmailağa Cemaati Üyesidir.Masum Bayraktar 4 (1)

Masum Bayraktar nerelidir?

Masum Bayraktar İstanbul, Fatih doğumludur. Anne tarafından Trabzon Of Tavşanlı köyü, baba tarafından ise aslen Rize Pazar İlçesi’n dendir.Masum Bayraktar (3)

Masum Bayraktar kaç yaşında?

Masum Bayraktar 1973 doğumludur.Masum Bayraktar (2)

Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

Masum Bayraktar Eğitimi nedir?

Masum Bayraktar Hafızlık Eğitimi, İsmailağa Resmi Kur’an Kursunda tamamlamıştır. 7 yaşında Hafız, 10 yaşında ise Arapça’ya başlamıştır. İlk eğitimine 5 yaşında iken İsmailağa Resmi Kur’an kursunda başlamış 7 yaşında Mehmet Boz Hoca’dan hafızlığı tamamlamış ardından 14 ay dedesi İhsan Efendi’den hafızlığı haslamıştır. Masum Bayraktar (1)

Masum Bayraktar Evli mi, kaç çocuğu var?

Evlidir ve bu evliliğinden beş evladı vardır.

İsmailağa Cemaati'ne yakın kaynaklardan hakkında şöyle bir açıklama paylaşılmıştır. ''Hayatını, Dîn-i Mübîn-i İslâm’a hizmete adayan Mahmud Efendi Hazretleri, hizmetlerini İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı çatısı altında sürdürmüştür. Gündemi meşgul eden çeşitli iddia ve durumları fırsat bilerek kendilerini “Mahmud Efendi Cemaati” olarak tanıttığı görülen Masum Bayraktar ve adamlarının istismar girişimleri yeni değildir. Fatih Medreseleri Vakfı başta olmak üzere, bünyesindeki onlarca derneği kullanarak halkımızın millî ve manevî duygularını istismara devam etmektedir.''

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş