aşk (3)1- O kişiye kendinizle ilgili kimsenin bilmediği bir sırrı ya da zayıflığı anlatın. Bunlar size karşı kullanılamayacak türde kurmaca şeylerde olabilir. Bu yaklaşım o kişinin kendini değerli hissetmesini ve bize güven duymasını sağlar.

2- Telafi edilebilecek bir hata yapın ve suçunuzu içtenlikle kabul edip özür dileyin. Mahcup olmanız ve bunu karşı tarafa içtenlikle yansıtmanız o kişiye sizden üstün olduğu hissi verecek.

3- Kendinizi insanlardan daha bilgisiz göstererek onlardan yardım isteyin. Onların zeka ve bilgilerini tatmin ederken. kendinizi sevdirin ve tehlikeli olarak algılanmayacağını kurnaz bir şekilde yaklaşın. İnsanlar zeki olduğunu duymaya muhtaçtır.

Sinop’ta ölü yunusu denizden vatandaşlar çıkardı Sinop’ta ölü yunusu denizden vatandaşlar çıkardı

4- İnsanlara, sizin hayatınıza yaptıkları bir katkı ya da iyilik için mesaj gönderin veya arayıp içtenlikle teşekkür edin. Onlara minnettarlığınızı bütün samimiyetinizle aktarın. Bu sayede değerli ve işe yarar hissetmelerini sağlayın.aşk (2)

5- İnsanları iyi gözlemleyin ve onlar hakkında bilgi edinin. Sevdikleri ve değer verdikleri şeyleri öğrenip onlar üzerine kendinizi geliştirin. Sevdiğimiz şeyleri başkalarıyla konuşmaktan büyük zevk alırız.

6- İnsanların ilgi alanlarına yönelik sorular sorun ve size o konuyla ilgili şeyler öğretmelerini isteyin. Çok iyi bir dinleyici ve öğrenci olun. Bırakın size öğretmenlik yapsınlar. Hem yeni bilgiler edinin hem de kendinizi sevdirin.

Editör: İrem Akbaş