Haber: Onur BİNGÖL

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanlığı; Muharrem Ayı vesilesiyle, Mamak esnafına ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Mamak esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Mamak İlçe Başkanlığı, vatandaşlara aşure dağıtımı yaparak, vatandaşların Muharrem Ayı'nı tebrik etti.

Aşure dağıtımına MHP MYK üyesi Mehmet Duygulu, Oğuz Yılmaz, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Ülkü Ocakları Mamak İlçe Başkanı Oktay Sözdinler, MHP Elmadağ İlçe Başkanı Reyhan Yaman, MHP Keçiören İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurul Üyeleri, MHP Pursaklar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Büyükşehir Meclis üyesi Alpaslan Doğan, Naci Bayanlı,  MHP Mamak Meclis grup başkan vekili İsa Yiğit, MHP Mamak Meclis Üyesi Mehmet Vecihi Cengiz, Akif Görücü,  Ak Parti İl Yönetimi Kurul Üyesi  Mehmet Ali Demir, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,Mamak Belediye Başkan vekili Ercan Kınacı, Belediye Başkan Yardımcısı Mulla Ali Çetin, , Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Mamak Ak Parti Meclis Üyesi Ekrem Demirezen, Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören, Mahalle Muhtarlarımızdan Serkan Çetintaş, Hakkı Ünal, Eray Ergün, İskender Demirkan, Bülent Kesen, Durmuş Yılmazer, Yusuf Reçber, Amir Çime, Mustafa Canbolat, Ahmet Yılmaz Çöşge, Cumaali Kaya, Sürmeli Kaya,Arap Aykaç, Ahmet Karayel,Doğan Kara,Aladdin Sağdıç, Hüseyin Kara,Ömer Poyraz, Muhsin Şahinkaya,Seray Gündüz, Ahmet Kayabaşı, İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyon Başkanı Selim Şahin, AHİT Mamak Şube  Başkanı Osman Emir, Erciyes Kayserililer  Derneği Başkanı Hacı Bekir Yıldız, Serhat Karslılar Derneği Başkanı Yavuz Eğer, Yozgatlılar Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Gülümser Gürsu, Mamak Çorumlular Federasyon Başkanı Ercan Aksu, Kırıkkaleliler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, Kırşehirliler Derneği Başkanı Gani Araz, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Orhan, MHP Fransa Nantua Teşkilat Başkanı Murat Akdoğan, Hüseyin Gazi Türbe Yaşatma Koruma Dernek Başkanı Hüseyin Öz, Türk Federasyonu Köln Ülkü Ocağı Yönetim Kurul Üyesi Ahmet Bezen katıldı.

 

MHP Mamak İlçe Başkanı Musatafa Esen yaptığı açıklama ile şunları söyledi: 

“içerisinde bulunduğumuz Muharrem Ayı'nda burada olmak mutluluk verici. Bu vesileyle tüm halkımızın aşure gününü tebrik ediyorum. Bu ay insanlık tarihini yakından ilgilendiren birçok önemli hadiseye tanıklık etmiştir. Muharrem Ayı tarihimizde ve İslam aleminde önemli bir gün. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın bir sembolü olarak değerlendirilebilir. Bu mübarek Muharrem Ayı'nda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve her yıl olduğu gibi bu senede aşure ikramı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Türk İslam aleminin Muharrem Ayı'nı kutluyorum.”

Ülkü Ocakları Mamak İlçe Başkanı Oktay SÖZDİNLER; İlçe başkanımıza teşekkür ederiz. Bu mübarek Muharrem Ayında bizi bir araya toplayarak Türk İslam aleminin birlik ve beraberliğinin bir kez daha önemini hatırlatarak bir araya gelmemize vesile oldular. Tüm Türk İslam aleminin Muharrem Ayını kutluyorum. İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde bir ayara gelemesekte mübarek Muharrem Ayı vesilesi ile Covid-19 tedbirlerine uyarak bir araya geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın dedi. Covid-19 tedbirlerine uygun olarak yapılan program aşure dağıtımı ve vatandaşlarının Muharrem ayını tebrik edildikten sonra son buldu.

Editör: TE Bilisim