Mahsun Kırmızıgül, 11 ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerin ardından depremzedelere yardım etmek için soluğu afet bölgelerinde almıştı. 21 gün deprem bölgesinde bulunan Kırmızıgül, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a dönmüştü.

mahsun-kirmizigul

Üç gün önce de Bakü'de konser veren şarkıcı, "Bakü’den deprem bölgesine bir gönül köprüsü kurduk. Azerbaycan halkının ülkemizdeki felakete yaptıkları yardımlardan dolayı tüm depremzedeler adına teşekkürlerimi ilettim. Bu konser hayatımın konseri oldu. Hiç bir konserimde bu kadar ağlamamıştım. Ağlatmamıştım. Bakü’nün kalbi bizlerle. Çarşamba bölgedeyiz. Tüm zorda olan insanların yanındayım" demişti.

mahsun-kirmizigul2

Kırmızıgül, dün deprem bölgesine gitti. Kırmızıgül, sosyal medya hesabından "Depremin vurduğu Adıyaman'a geldik tekrar. Burada hayatta kalma savaşı aynen devam ediyor. Büyük felaketten kurtulan, her şeyini kaybeden yoksul halk, bu kez yağmurla uğraşıyor.  Bu şartlarda ayakta durmak çok zor. İnsanların dayanışmaya ve sizlerden gelen yardıma ihtiyacı var" açıklamalasını yaparak yardım çağrısında bulundu.

Haber Merkezi

Editör: Rozita Hamidi Cizreli