Premier Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede, sezon başında şampiyonluk umutlarını kaybeden Liverpool, şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City'nin konuğu oldu. Maç, Etihad Stadyumu'nda saat 14.30'da başladı ve oldukça hızlı bir şekilde ilerledi. Liverpool, 14. dakikada Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti ancak maçın geri kalanı takımın istediği gibi gitmedi.

27. dakikada Alvarez ile eşitliği yakalayan City, soyunma odasına beraberlikle girdi. İkinci yarıda ise tam bir Manchester City şovu vardı. İlk dakikada Kevin de Bruyne takımını öne geçirdi. 53. dakikada İlkay, farkı ikiye çıkardı. Maçın yıldızlarından Grealish, 74. dakikada bir gol daha kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, sahadan 3 puanla ayrılan taraf Manchester City oldu.

FARK 5'E İNDİ

Bu sonuçla birlikte Manchester City, puanını 65'e yükselterek lig lideri Arsenal ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Liverpool ise 42 puanla 6. sırada kaldı.

Erling Haaland'ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı maçta, Manchester City en önemli oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıktı.

Haber Merkezi

Editör: Rozita Hamidi Cizreli