Leyla Tara Suyabatmaz, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? Leyla Tara Suyabatmaz nereli, kaç yaşında? Leyla Tara Suyabatmaz ne mezunu? Leyla Tara Suyabatmaz ne iş yapıyor? Leyla Tara Suyabatmaz'ın serveti ne kadar" sorularına yanıt arıyor. Peki, Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? Leyla Tara Suyabatmaz nereli, kaç yaşında? Leyla Tara Suyabatmaz ne mezunu? Leyla Tara Suyabatmaz ne iş yapıyor? Leyla Tara Suyabatmaz'ın serveti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Leyla Tara 2

LEYLA TARA KİMDİR?

Leyla Tara Suyabatmaz, iş insanıdır. Leyla Tara Suyabatmaz ünlü iş insanı Şafık Tara'nın kızıdır. 1993 'den beri Enka Vakfı Yönetim Kurulu Üyesidir. 1997 'de Ela Tasarım Mağazası'nı açmıştır. 2010′da ise RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açmştır. 

Leyla Tara 1

LEYLA TARA NERELİ?

Tara, Makedonyalıdır. 

LEYLA TARA KAÇ YAŞINDA?

1966 yılında İstanbul'da doğdu. Tara, 58 yaşındadır. 

LEYLA TARA NE MEZUNU?

1984 yılında Robert Kolej'den mezun oldu. 1989 'da Rhode Island School of Design Mimarlık Fakültesi ve aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 'de başlayan İstanbul Mimarlık Konferansları'nı düzenledi.  2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Yüksek Lisans Programı Kurucu Üyeleri arasında yeraldı.

Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim?

Kaynak: Haber Merkezi