Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim?

Oyuncu Leyla Tanlar merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Leyla Tanlar kimdirLeyla Tanlar kaç yaşında, nereli? Leyla Tanlar ne mezunu? Leyla Tanlar'ın sevgilisi kimdir? Leyla Tanlar'ın boyu kaç cm? Leyla Tanlar hani dizilerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Leyla Tanlar kimdir? Leyla Tanlar kaç yaşında, nereli? Leyla Tanlar ne mezunu? Leyla Tanlar'ın sevgilisi kimdir? Leyla Tanlar'ın boyu kaç cm? Leyla Tanlar hani dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Leyla Tanlar

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Leyla Tanlar, 13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İtalyan lisesinden mezun olmuştur. Lisans eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine ise Akademi 35Buçuk'ta aldığı eğitimden sonra 2014 yılında yayımlanmaya başlayan ve 2017 yılında sona eren Paramparça dizisiyle başlamıştır. Aynı yıl Gelişim Üniversitesinden 'En Çok Gelecek Vaat Eden Oyuncu Ödülü'nü almıştır. Şahin Tepesi dizisi bittikten sonra, 2019 yılında FOX'ta yayımlanan Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde Şirin karakterini canlandırdı. Son olarak ise, 2022-2023 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Güzel Günler adlı dizide Selma karakterini canlandırdı.

Leyla Tanlar Burak Dakakk

LEYLA TANLAR'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Leyla Tanlar, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burak Dakak ile 2023 Eylül ayında nişanlanmıştır.

Leyla Tanlar Sevgilisi

Kaynak: Haber Merkezi