Bahar dizisindeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Demet Evgar, merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş kimdir? Levent Babataş ne mezunu? Levent Babataş ne iş yapıyor? Levent Babataş'ın ilk eşi kimdir? Levent Babataş hangi markanın sahibi'' sorularını aratıyor. Peki, Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş kimdir? Levent Babataş ne mezunu? Levent Babataş ne iş yapıyor? Levent Babataş'ın ilk eşi kimdir? Levent Babataş hangi markanın sahibi? İşte tüm merak edilenler...

Demet Evgar Levent Babataş 5

LEVENT BABATAŞ KİMDİR?

Levent Babataş 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babataş, aslen Erzincanlıdır. Levent Babataş, Kadıköy'de bulunan İstek Semiha Şakir Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitim almıştır. Demet Evgar ile evlenen Levent Babataş2ın bu evliliğinden Mavi adında bir kızı vardır.

Demet Evgar Levent Babataş 1

LEVENT BABATAŞ NE İŞ YAPIYOR?

Levent Babataş gıda üzerine faaliyet gösteren bir işletmede çalışmaktadır.

Demet Evgar Levent Babataş 4

KYK yurtları yaz aylarında emeklilere ücretsiz açılacak KYK yurtları yaz aylarında emeklilere ücretsiz açılacak

LEVENT BABATAŞ HANGİ MARKANIN SAHİBİ?

Gıda üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyerini sürdüren Levent Babataş’ın bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yaptığı bilinmektedir.

Demet Evgar Levent Babataş 3

LEVENT BABATAŞ'IN İLK EŞİ KİMDİR?

Levent Babataş'ın ilk evliliğinden bir oğlu bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi