Kuruluş Osman ne zaman başlıyor izleyici tarafından merak konusu oldu. Dizilerin yeni sezon ilk bölümleri yavaş yavaş ekrana gelmeye başladı. 5 sezondur yayınlanan Kuruluş Osman yeni sezon da merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? İşte tüm merak edilenler...

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kuruluş Osman yeni sezon tarihi henüz belirtilmedi. Ancak dizinin çekimlerinin çok yakında başlamasıyla birlikte ilk bölümün de ekrana gelmesi bekleniyor.

Hava Muhalefeti filmi hangi kanalda yayınlanacak? Hava Muhalefeti filmi hangi kanalda yayınlanacak?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey, Tekfur Valens olarak nam salmış Komutan Muzolan'ın her hareketinden haberdar olmaktadır. Komutan Muzolan, Osman Bey'in kendisine çok yakında olduğunun farkındadır, askerlere savunma düzeni alma emri verir. Komutan Muzolan'ın artık tek isteği zafer kazanmaktır, zafer için neleri göze almıştır?

OSMAN BEY'İN KOYUNHİSAR GALİBİYETİ!

Osman Bey ve ordusu iki yandan Muzolan ve ordusuna saldırırlar. Osman Bey ve ordusunu bu saldırıda neler beklemektedir? Osman Bey, Koyunhisar mevkiinde Bizans'ı ve Komutan Muzolan'ın ordusunu ağır bir yenilgiye uğratmıştır. Osman Bey'in bu savaşta galip gelmesinin en büyük etkeni nedir? Osman Bey'in Koyunhisar galibiyeti Bizans'ta ve Anadolu'da büyük yankı uyandırmıştır, onun için her şey asıl şimdi başlamaktadır. Osman Bey yurt tuttuğu yerlerde artık kendi adına hutbe okutacaktır. Bu durum karşısında Konya ve Bizans ne yapacaktır?

DEVLETİN AYAK SESLERİ!

Osman Bey için ateşten gömleği giyme vaktidir, gayrı hür ve müstakil bir beylik olacaktır. Osman Bey atını doludizgin cümle diyara müstakil bir beyliğin beyi olarak sürecektir. Şarkta, Garpta ve cümle Türkmen beyliklerinde bu havadis duyulacaktır.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.