2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Kova burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Kova burcu mayıs ayı yorumu...

kova

Kova Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Güneş tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.

Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek göreceksiniz. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. 5 Mayıs'ta Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde dostlarınızın fikirleri önemli olacak ve onlarla aynı doğrultuda hareket edeceksiniz.

Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Sosyal yaşamınızda birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Sağlık konusunda gergin olacağınız bir ay. Bilinçaltınız çok yoğun. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor. 14 Mayıs'a kadar Merkür retro yapıyor. 17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor.

21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor. Sağlığınızı düşünerek diyete başlayabilirsiniz. Sağlığınız açısından zararlı olan konuların farkındasınız. Dişleriniz, kemik yapınız konusunda yapılması gereken bakım ve egzersizleri ihmal etmeyin. Ruhsal yönden ayın 20'sine kadar gergin olabilirsiniz. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız.

Haber Merkezi