SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'

Son dönemin en çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Nursema karakterini üstlenen başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk oldu. Ünlü oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Küçük bir yerde büyüdüğünü belirten Yalazoğlu, çocukken sanatla iç içe yaşadığını ve annesinin desteğiyle bale ve müzik yaptığını söyledi. İşsiz kaldığı dönemlerin olduğunu belirten oyuncu “Bir gün bile oyunculuk okumasaydım” diye düşünmediğini açıkladı.

“HİÇ HAYAL ETMEDİĞİM NOKTAYA ULAŞTIM”
“Türkiye'nin en tartışılan işinde başrol oynuyorsunuz, senaryoyu okuduğunuzda böyle olacağını tahmin etmiş miydiniz?” diye soran sunucu Armağan Çağlayan’a şu cevabı verdi: 

“Bize ilk olarak 5 bölüm senaryo gelmişti. Kızılcık Şerbeti senaryosunu okuyunca inanılmaz heyecanlandım. Ses getireceğini biliyordum ama bu kadar büyük bir kitleye ulaşacağını beklemiyordum. İnsanlardan güzel geri dönüşler geldikçe hiç hayal etmediğim bir noktaya ulaştım.”

“İYİ Kİ BU ROLÜ KABUL ETMİŞİM”
Çağlayan’ın “Rolünüze nasıl hazırlandınız?” sorusuna ise Karakoç, Nursema karakterinin çevresinde olmayan bir karakter olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Ben Nursema’ya baskılanmış bir evde büyüyen bir kız olarak yaklaşmaya çalıştım. Sağ olsun yönetmenimiz de çok iyi yönlendirdiği için çok güzel bir karakter ortaya çıkarmaya çalıştık. İyi ki bu rolü kabul etmişim. Eminim bu rol benden önce birçok oyuncuya gitmiştir, iyi ki kabul etmemişler, iyi ki bana gelmiş.”

“NURSEMA, HAYATIM İÇİN DÖNÜM NOKTASI”
Nursema karakteriyle kariyerinde inanılmaz bir sıçrama yaşadığını belirten ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim hayatım için bir dönüm noktası Nursema. Hem kariyerimde hem Ceren olarak. O yüzden benim için yeri çok ayrı. Bazı roller çok özeldir. Bir daha böyle bir rolü kariyerimde ne zaman oynarım, bilinmez. O yüzden benim için çok kıymetli. İnanılmaz güzel tepkiler alıyorum, bunlar beni çok mutlu ediyor.”

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.